Εκπαιδευτικό λογισμικό οθόνης Iolaos

Το εκπαιδευτικό λογισμικό διαδραστικής οθόνης Iolaos (Ιόλαος) σας επιτρέπει να προετοιμάζετε, να διευκολύνετε όλα τα μαθήματα και τις συναντήσεις σας με διαδραστικές παρουσιάσεις και να σχολιάζετε οποιαδήποτε εφαρμογή των Windows. Το Iolaos σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε την παρουσίασή σας και όλες τις σημειώσεις που λήφθηκαν κατά τη διάρκεια του μαθήματος ή της συνάντησής σας και, στη συνέχεια, να τις μοιραστείτε με το κοινό σας.

Aπλό προς το χρήστη και συγχρόνως ισχυρό.

Το λογισμικό Iolaos είναι πολύ απλό και  φιλικό προς το χρήστη. Συνδυάζει τα ισχυρά και πολύπλευρα εργαλεία του με γνώμονα την απλότητα προς τον χρήστη. Σχεδιάστηκε από την αρχή για να λειτουργεί με διαδραστικές οθόνες πολλαπλών σημείων αφής, σε αντίθεση με λογισμικά  για παραδοσιακούς διαδραστικούς πίνακες που υπάρχουν  σε πληθώρα μέσα στην αγορά, τα οποία έχουν σχεδιαστεί μόνο για απλές λειτουργίες αφής. Το Iolaos απλοποιεί πραγματικά τη ομαδική εργασία, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί από 10 άτομα ταυτόχρονα.

Εύκολο και γρήγορο στην μάθησή του

Σχεδιασμένο για να είναι απλό, κατανοητό, πρακτικό και εύκολο στην μάθησή του. Δεν χρειάζεται να περάσετε ώρες μπροστά από την οθόνη σας για να αποκτήσετε προηγμένες δυνατότητες. Τα κύρια χαρακτηριστικά του βρίσκονται στην κεντρική γραμμή εργαλείων και είναι άμεσα προσβάσιμα και χρησιμοποιήσιμα.

Με το λογισμικό Iolaos και τις ειδικά σχεδιασμένες διαδραστικές οθόνες μας , κάντε το μάθημα και τις παρουσιάσεις σας ξεχωριστές και συνάμα συναρπαστικές.

Πολλαπλά εργαλεία στα χέρια σας

Το λογισμικό για διαδραστικές οθόνες Iolaos, προσαρμόζεται σε όλα τα μαθήματα και τις συναντήσεις σας. Πολλά εργαλεία είναι διαθέσιμα για να εξατομικεύσετε, να εμπλουτίσετε τις παρουσιάσεις σας και να γοητεύσετε τους μαθητές ή τους συνεργάτες σας.

Μαθήματα πολυμέσων

Εμπλουτίστε τα μαθήματά σας εισάγοντας εικόνες, ήχους και βίντεο στην παρουσίασή σας.Το Iolaos υποστηρίζει τα περισσότερα αρχεία ήχου, βίντεο και εικόνας.

iolaos 680x361 1

Επιστημονικές ενότητες

Ιδανικό για σχολεία με πλήρες και πλούσιο σε ψηφιακούς πόρους, σχήματα, πίνακες και επιστημονικές ενότητες: μαθηματικά (τύποι και γεωμετρικά διαγράμματα), φυσική (ηλεκτρική ενέργεια, δυνάμεις) και χημεία (εξοπλισμός, χημικά στοιχεία) κτλ.

Διαδικτυακοί πόροι

To Ιόλαος προσφέρει επιπλέον εργαλεία για να κάνει τις παρουσιάσεις σας πιο πλούσιες με γρήγορη πρόσβαση σε διαδικτυακούς πόρους ή ιστοτόπους χρησιμοποιώντας περιηγητή (browser).

logiciel ecran interactif visualiseur

Εργαλείο «Viewer»

Συχνά είναι χρήσιμο να προβάλλετε εικόνες, αποκόμματα εφημερίδων, μικρά αντικείμενα… Χρησιμοποιήστε το εργαλείο “Viewer” για να τις προβάλλετε μέσω ενός προγράμματος προβολής που είναι συνδεδεμένο στην οθόνη αφής σας και σχολιάστε τα.

logiciel ecran tactile reconnaissance ecriture

Προηγμένες λειτουργίες

Το λογισμικό Iolaos για διαδραστικές οθόνες έχει πολλές προηγμένες λειτουργίες: αυτόματη αναγνώριση γραφής και σχήματος, ανάγνωση κειμένων δυνατά, λειτουργία spot, χρονόμετρο, εκτύπωση οθόνης, μεγεθυντικός φακός